El Consell Comarcal del Baix Empordà fa entrega dels Distintius SICTED a una seixantena d’empreses de la comarca

El propassat 22 de juliol el Consell Comarcal del Baix Empordà va lliurar els distintius de qualitat turística a 63 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED).

L’acte va tenirt lloc a les deu del matí al Club Nàutic de l’Estartit. L’entrega dels reconeixements va comptar amb la presència de l’alcalde de Torroella de Mongrí, Jordi Colomí i el vicepresident i conseller de Turisme i Promoció Econòmica,  Xavier Dilmé.

El SICTED es troba implantat a 190 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 13.000 empreses adherides i/o distingides.


Actualment estan distingides una gran varietat d’institucions al Baix Empordà, entre elles cossos de seguretat com la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, Ports Esportius com el de l’Estartit on s’ha celebrat l’acte, prop d’una quinzena d’oficines de Turisme, allotjaments rurals i apartaments turístics, càmpings, empreses de turisme actiu, guies, restaurants, museus i centres d’interès, hotels i platges.

Aquest any s’han distingit 7 empreses noves que han estat avaluades i han pres el compromís de qualitat per oferir el servei amb les millors garanties: Apartaments GIBERT (de Calonge i Sant Antoni), les empreses Aquàtica, Oceansum, Unisub, Costa Brava Divers i Diving Les Illes, i l’Hotel Les Illes (de l’Estartit).

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deja tu comentario