Entrega dels Guardons de Qualitat turística en el marc de la 38a edició de la Festa del Gremi

El Gremi d’Hostaleria de la Costa Brava Centre va celebrar, el 23 d’octubre,  la 38a edició de la seva festa. Enguany, en el sopar de gala celebrat al Mas de Torrent Hotel & Spa, de Torrent, va guardonar amb el Timó d’Or al xef i expresident de ‘La Cuina de l’Empordanet’, Antoni Izquierdo, i també pel Girona Futbol Club. El primer va ser premiat amb la màxima distinció per la seva trajectòria personal i professional en el turisme de la Costa Brava, per la seva aportació a la gastronomia empordanesa i catalana, i per la seva contribució al moviment associatiu dins el grup Costa Brava Centre; mentre que l’entitat gironina va ser premiada pel seu èxit esportiu però sobretot per la seva contribució i difusió de la marca Costa Brava Girona.

Es va reconèixer a Joan Cals i Güell amb el Timó d’Argent per la seva trajectòria docent i professional i per les seves aportacions al pensament turístic.

L’Hostal Plaja de Palafrugell -establiment associat- va ser reconegut pels seus 50 anys d’activitat.

El Premi Proveïdor Cooperativa  va ser per al Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana. La tasca social, la qualitat del servei i el fet d’estar sempre al costat de les empreses del sector de l’hostaleria van ser raons de pes per premiar aquest centre situat a Palafrugell.

Pel que fa als guardons, la Unió va fer entrega dels diplomes de Qualitat. D’una banda, Aquàtica va ser premiada pel fet de complir amb els requisits establerts per la ISO 14001 i l’EMAS. D’altra banda, quatre centres de l’Estartit (Diving Les Illes, Unisub, Medaqua i Costa Brava Divers) també van recollir un diploma per haver assolit les Normes UNE EN ISO 14001. A  més, les Platges de Calonge-Sant Antoni també van ser distingides pel seu compromís amb un sistema de gestió de Qualitat i Medi Ambient basat en el SICTED, la ISO 14001 i l’EMAS.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deja tu comentario