NOVETATS FORMACIÓ CONTINUA 2018

Aquest nou any 2018 s’ha iniciat amb diverses novetats en quant al programa de Formació Continua.

Primerament, totes les Entitats Organitzadores hem hagut d’actualitzar el “Contrato de encomienda” d’organització de la formació programada subscrit entre diverses empreses. El nou contracte regula la relació entre les empreses que proporcionaran formació als seus treballadors a partir de 2018 i la entitat externa que té encarregada l’organització d’aquesta formació (la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre en aquest cas).

També hi ha una novetat important en quant a la reserva del crèdit. Les empreses de menys de 50 treballadors poden acumular el seu crèdit de formació en els següents anys, de manera que la quantitat no disposada per la empresa en un exercici podrà aplicar-se en el següent o fins i tot als dos següents. En els primers 6 mesos de cada any en curs, l’Empresa Organitzadora comunicarà aquesta circumstància a l’aplicatiu sempre que així ho indiqui la empresa interessada.

D’altra banda, recordeu que també podeu consultar el nostre programa de formació de gener a juny a la nostra pàgina web www.grupcostabravacentre.com, en l’apartat Agenda, o bé clicant directament aquí. O bé demanar-nos cursos a mida que podem realitzar directament a les vostres instal·lacions. Consulteu-nos sense compromís!972 60 00 69 ó   mrios@grupcostabravacentre.com

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deja tu comentario