Un hotel amb la metodologia de Healthia incrementa la seva facturació més d’un 10% després oferir plats saludables al restaurant.

Un estudi realitzat entre octubre de 2015 i desembre de 2016 sobre més de 9.000 menús expedits per un hotel de quatre estrelles de Barcelona confirma que oferir propostes saludables als hostes contribueix a augmentar la rendibilitat de l’establiment. Oferir plats saludables que millorin el patró alimentari, a més d’abaratir fins a un 20% els costos de la matèria primera, aconsegueix fer créixer la facturació del restaurant per sobre dels dos dígits, segons acaba de confirmar un recent estudi realitzat per un cèntric hotel de 4 estrelles de Barcelona. Des que va començar a posar en pràctica els requisits de Healthia Certification, el primer i únic segell internacional d’alimentació saludable dirigit al sector turístic, l’establiment ha aconseguit diferenciar la seva imatge i alinear-se amb la que avui dia és, segons la consultora Nielsen i molts altres observatoris internacionals, la gran tendència de consum a nivell mundial en la restauració: l’alimentació saludable.

Us convidem a assistir al proper curs que farem a la Unió d’Hostaleria Costa Brava Centre, el 14 de març, per tal de donar a conèixer aquesta certificació: “Inclusió d’oferta saludable a les cartes dels hotels”. Truca ara al 972 60 00 69 i reserva la teva plaça!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deja tu comentario