Entrega dels Guardons de Qualitat turística en el marc de la 36a edició de la Festa del Gremi

El Gremi d’Hostaleria de la Costa Brava Centre va celebrar, el 26 d’octubre,  la 36a edició de la seva festa. Enguany, en el sopar de gala celebrat a l’ Hotel Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d’Aro, va guardonar amb el Timó d’Or a l’anterior directora general de Turisme de Catalunya, Marian Muro. Precisament, el premi el va rebre en reconeixement a la seva trajectòria en el món del turisme i la seva tasca com a directora general.

Els Timons d’Argent van ser per a Josep Lloret per la seva trajectòria personal en el món de la cultura, especialment al cap davant de les Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí; i per a Montse Closas, que ha estat la presidenta del 2010 al 2016 de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

També es van premiar als establiments associats que enguany complien 25 i 50 anys d’activitat: 25 anys La Costa Golf & Beach Resort i l’Hotel Restaurant Sa Punta de Platja de Pals. I 50 anys el Bar Restaurant Es Castell de Begur, el Restaurant Can Panedes de Llagostera i l’Hotel Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols.

El premi al proveïdor de l’any, fou per l’empresa Frit Ravich, en reconeixement a la seva tasca empresarial, a la qualitat del producte que elabora i per estar sempre al costat de les empreses del Grup Costa Brava Centre i del sector de l’hostaleria i la restauració en general.

Pel que fa a la qualitat, es van premiar a aquelles empreses i/o entitats que vetllen i promouen la qualitat en el20161027-timons2016 sector turístic. Els que enguany s’han certificat, l’empresa Tourist Service de Llafranc i l’Hotel Hostalillo de Tamariu. I els que fa 10 anys o més que mantenen la marca de qualitat, El Silken Park Hotel San Jorge de Calonge- Sant Antoni i l’Ajuntament de Platja d’Aro.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deja tu comentario