Celebració de la 34a festa anual del Gremi d’Hostaleria i Turisme

El programa de la festa del gremi es va iniciar el dimecres 15 d’octubre amb la celebració de del 6è Torneig Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre al Pitch & Putt de Gualta, amb la col·laboració del Club Golf Pitch & Putt Palamós.

DSC_1270

El dijous, 16 d’Octubre, al matí es va fer una passejada pel camí de ronda de la platja de la Fosca a la platja de Castell, amb la posterior missa en honor a Santa Marta, patrona de l’hostaleria, a l’església de Vall-llobrega.

DSC_1522

Seguidament, es va dur a terme un dinar de germanor al passeig de la platja de la Fosca amb la col·laboració dels restaurants de Palamós associats: Hotel Àncora, Hostal La Fosca, Hostal Vostra Llar, Hotel Trias, Restaurant La Gamba i Restaurant Mas dels Arcs.

DSC_1706

La jornada es va cloure amb un sopar, a l’Hotel Sa Punta, a la Platja de Pals, on es va fer entrega dels Premis Timó i els guardons als establiments certificats amb sistemes de gestió de qualitat i medi ambient.

DSC_1989

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deja tu comentario