L’Oficina de Turisme de l’Aeroport de Girona obté la certificació “Q” de Qualitat Turística

L’ Oficina de turisme de l’Aeroport de Girona, ha obtingut la certificació de la marca Q de Calidad Turística, de l’ICTE (Instituto para la Calidad Turística Espanyola) que avala el compliment dels requisits establerts per la Norma UNE 187003:2008 per oficines d’informació turística, aquest mes d’abril.

 

Aquesta Norma, estableix els requisits de qualitat que han de complir les oficines d’informació turística en el seu procés d’acollida als visitants d’una destinació turística, els relacionats amb l’avituallament i màrqueting dels serveis d’informació, així com les infraestructures i el manteniment de les instal·lacions on es presten els serveis d’informació i acollida.

L’entitat, que és la cinquena Oficina de Turisme de Catalunya que s’afegeix el sistema de gestió de qualitat basat en la Marca “Q”, després de les Oficines de Dera Val D’Aran, Santa Susanna, Lloret de Mar i L’Escala, ha rebut l’assessorament, per la implantació del sistema de qualitat, de les tècniques del departament de qualitat Q·Global.

Cal recordar que actualment hi ha 138 Oficines a Espanya que ostenten la Marca “Q” de Calidad Turística de l’ICTE. 11 d’elles es troben en el lloc d’arribada del turista, ja sigui als aeroports (6), a les estacions de trens i autobusos (4) o en un port (1).

 

 

Els objectius fonamentals d’una oficina de turisme són: Prestar un servei públic; Millorar qualitat de les destinacions turístiques de la zona; Fer més fàcil l’estada als potencials turistes i augmentar l’arribada de més turistes facilitant i fent més còmoda les seves futures reserves, estades i recorreguts en el seu radi d’acció.

Per la importància de la seva funció dins la Destinació Turística, el fet que cada dia hi hagi més Oficines de Turisme que aposten per la implantació d’un sistema de gestió de la qualitat és una molt bona notícia.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deja tu comentario