32ena Festa del Gremi d’Hostaleria

L’Associació d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre va celebrar el passat 16 d’octubre la 32ena Festa del Gremi d’Hostaleria.

La celebració va començar amb el 4rt torneig Pitch &Put Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, al Pitch & Put de Gualta i amb la col·laboració del Club Golf i Pitch & Put Palamós.

La segona activitat que es va portar a terme va ser una sortida en vaixell fins a Les Medes.

Posteriorment es va celebrar una Missa en honor a Santa Marta, patrona de l’hostaleria a l’Ermita de Santa Maria, a l’Estartit.

I tot seguit es va fer el tradicional Dinar de germanor dels associats, on es realitza l’entrega de premis als guanyadors del torneig de Pitch & Put. Enguany el dinar es va fer al Restaurant Alauda, de l’Estartit, amb la col·laboració dels establiments associats de Torroella de Montgrí- L’Estartit i l’INS Baix Empordà.

Per cloure la jornada, es va celebrar un sopar a l’Hotel Aiguablava, de Begur, on es va dur a terme el lliurament del Timó d’Or i d’Argent, el Premi Cooperativa 2012, i diplomes de qualitat. També és va fer un reconeixement aquells establiments que celebren 25 i 50 anys d’activitat.

Des del Pla de Qualitat volem felicitar molt especialment als establiments que han apostat per la qualitat com a tret diferenciador dels seus serveis. I aquest any molt especialment a l’Hotel & Diving Les Illes, per la implantació de la ISO 14001:2004 i ISO 9001:2008, i a l’estació d’esquí de La Molina, per el seu compromís amb la qualitat, mantenint, ja fa deu anys, la marca “Q” de Qualitat Turística.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deja tu comentario